Links og samarbejdspartnere

Links til danske og udenlandske sommerfugleparker

Edinburgh Butterfly & Insect World

Why not visit us today for a great day out!
Enter our tropical rainforest paradise and discover…

Stratford Butterfly Farm, Stratford-on-Avon

Europe¹s premier butterfly farm, hundreds of exotic butterflies and insects displayed in a tropical environment. Set in beautiful Stratford-upon-Avon it makes a wonderful family outing or school trip. Pupae producer and supplier.

Digital Butterfly Farm | Costa Rica Entomological Supply (CRES)

I over 20 år, siden 1990 har The Butterfly Farm kunnet tilbyde en grundig 2-timers guidede ture for offentligheden. Afhængig af vejret, hvad sker der i haven og vejledning, hver tur er unik og giver et bredt perspektiv på sommerfugle, Natur og menneskets fascination for disse ekstraordinære insekter.
Links til økologiske hjemmesider m.m.

Agenda 21, det bæredygtige samfund

Agenda 21-netværket er Danmarks Naturfredningforenings ældste netværk, som siden 1990'erne har beskæftiget sig med alle mulige aspekter omkring bæredygtig udvikling.

Aktiveforbrugere

Aktive Forbrugere arbejder for et bedre og mere bæredygtigt forbrug. Vi fokuserer særligt på at: Fremme bæredygtige fødevarer af en god kvalitet, Fjerne miljø- og sundhedsskadelige kemikalier og Etisk og social bæredygtighed i tøj- og tekstil industrien

Danmarks Vindmølleforening

Danmarks Vindmølleforening er foreningen for vindkraftinteresserede i Danmark. Medlemmerne er vindmølleejere – ejere af en eller flere vindmøller og ejere af andele i møllelav - og alle andre, der interesserer sig for vindenergi. Herunder personer og virksomheder, der har interesser i vindkraft.

Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største natur- og miljøorganisation. Som naturens stemme kæmper vi for en rig natur og et rent og sundt miljø – også i fremtiden.

Det Europæiske Miljøagentur | European Environment Agency

The European Environment Agency (EEA) is an agency of the European Union. Our task is to provide sound, independent information on the environment. We are a major information source for those involved in developing, adopting, implementing and evaluating environmental policy, and also the general public.

Det økologiske råd

Det Økologiske Råd er en miljøorganisation, som arbejder på at udvikle nye og bæredygtige veje til et bedre miljø og klima. Vi arbejder med en større palet af miljøsager, som energibesparelser i byggeri, helhedstænkning i landbruget, trafik og luftforurening, klima og udvikling af vedvarende energiformer, samt hvordan vi undgår brug af farlig kemi.

GreenInfo Network

We create, analyze, visualize and communicate information in the public interest. GreenInfo Network is a non-profit organization that assists others in the use of Geographic Information Systems (GIS) and related information technologies. We work as a consultant to the many groups and agencies who engage us.

Øko-net

Øko-net er en folkeoplysningsorganisation, stiftet i januar 1994. Med det overordnede mål at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling, er det Øko-net's formål at informere, oplyse, inspirere og skabe bred folkelig inddragelse og dialog omkring økologi, miljø og bæredygtig udvikling. Det erkendes mange steder - bl.a. i Agenda 21-dokumentet - at en helt afgørende forudsætning for faktisk at realisere en bæredygtig samfundsudvikling er en folkelig inddragelse.

ØkoLink

Miljø, økologi og fødevarelinks
Links til transport

Færgen

Tag med AlsFærgen mellem Fyn og Als og fortsæt til Tyskland, eller benyt færgeruten som genvej mellem Jylland og Fyn. Tag BornholmerFærgens færgeruter og oplev Østersøens perle Bornholm! Tag med FanøFærgen til Fanø og oplev ægte Vesterhavsferie! Drop kø og ventetid på motorvejen og tag med LangelandsFærgen mellem Langeland og Lolland. Tag til Samsø med SamsøFærgens færgeruter.
Samarbejdspartnere

Det Grønne Værksted fra BornPro (Den bornholmske produktionsskole)

Der er indgået et samarbejde mellem Det Grønne Værksted fra BornPro (Den bornholmske produktionsskole) og Sommerfugleparken